fbpx

Binnendeuren

Jouw binnendeuren op maat

Ons gamma varieert van landelijke massief eiken binnendeuren, fineer deuren, gelakte deuren, glazen deuren, metalen deuren tot de strakke naadloze binnendeuren.

Een binnendeur naar ieders wens en budget waarbij kwaliteit en klanttevredenheid onze hoogste prioriteit is.

1. MDF deuren

Het voordeel van MDF is drievoudig. Eerst en vooral is dit een meer betaalbaar alternatief voor massief hout. Ten tweede is MDF veel lichter en ten slotte is het ook makkelijk te schilderen en/of behandelen.

De MDF deuren bij New Signature dienen meestal als basis voor hoogwaardige lakdeuren. Hierdoor kan je met dit type deur nog alle richtingen en stijlen uit. Vaak worden MDF deuren bovendien afgewerkt met fineer, maar daarover lees je hieronder meer. Het voordeel van deze afwerking is dat je kunt gaan voor de look van een massief houten binnendeur.

2. Fineer deuren

Fineer eik leent zich uitstekend tot het creëren van een trendy binnendeur. Door het lijnenspel van horizontale en verticale houtstructuur bekom je een klassevolle uitstraling.

Bij New Signature werken we enkel en alleen met fineer van de beste kwaliteit. Je kunt bij ons bovendien niet alleen kiezen uit verschillende houtsoorten, maar ook tussen een horizontale- of verticale plaatsing, met geoliede- of gekleurde afwerking.

3. Schilderdeuren

Een schilderdeur – ook bekend onder de naam standaarddeur – is een basisdeur die werd voorzien van een basislaag en eigenlijk bedoeld is om nog geschilderd te worden.

Bij New Signature kan je schilderdeuren of standaarddeuren kopen die je vervolgens zelf kunt schilderen in de gewenste kleur. Daarnaast bieden wij de optie om de kleuren gelakt aan te kopen. Geef ons gerust jouw kleurwensen door en wij doen de rest.

Schilder RF deuren

Een schilder RF deur is een gewone schilderdeur, maar dan behandeld zodat ze brandwerend zijn. Wij bieden bij New Signature twee opties aan:

  • Een schilder RF30 deur. De 30 staat voor het aantal minuten waarin de deur bestand zal zijn tegen de vlammen.
  • Of schilder RF60 deuren. Je raadt het al: deze deuren zijn 60 minuten bestand tegen brand.

Dit type deuren wordt vaak gebruikt in de projectbouw. Ze zijn perfect als inkomdeur voor appartementen of als kelderdeur.

4. Veiligheidsdeuren

Ook voor jouw veiligheidsdeur zit je goed bij New Signature. Deze deuren worden ook vaak inbraakwerende deuren genoemd, omdat ze zeer goed bestand zijn tegen ongewenste bezoekers. We maken ook deze deuren steeds op maat en in de stijl die je voorkeur wegdraagt.

Bijkomend voordeel van dit type deur, is dat ze standaard RF30 brandwerend zijn.

5. Laminaatdeuren of HPL deuren

HPL staat voor High Pressure Laminate. Zoals de naam zelf al aangeeft, zijn dit deuren die vervaardigd worden uit laminaat. Het is een algemene misopvatting dat laminaat enkel maar gebruikt wordt voor vloeren. Bovendien heeft dit product de afgelopen jaren sterk aan kwaliteit gewonnen. Bij New Signature kiezen we dan ook bewust voor laminaat met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Laminaat bestaat uit een mengeling van kunststof en hout. Dit type deur wordt ook wel ‘een deur in stratifié’ genoemd in de volksmond. Deze deuren zijn aan beide zijden bekleed met een HPL-laag. Hierdoor is ze makkelijk te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren en te bedrukken met verschillende dessins. Wil je toch voor die uitstraling van hout gaan? Dan kunnen we ze bekleden met imitatiehout.

6. Metalen deuren

Houten deuren zijn elegant, warm en passen in vrijwel elke stijl. Toch zijn ze niet voor iedereen weggelegd. Daarom bieden wij bij New Signature ook metalen deuren aan. Je kunt kiezen voor een houten deur met metalen deurkader, of een volledig metalen deur.

In het eerste geval wordt de houten deur van je keuze in een metalen kader geplaatst. Dit heeft als voordeel dat de deur veel steviger verankerd zit dan met een houten deurkader. Hierdoor wordt dit vaak toegepast bij zeer zware deuren of in de projectbouw (denk aan de voordeuren in appartementsblokken).

Een metalen deur in een metalen deurkader is dan weer praktisch onverslijtbaar. Deze deur koop je eigenlijk voor het leven. Bovendien isoleert dit type deur nog een pak beter, zijn ze brandbestendig én zeer veilig. Deze deuren vind je vaak terug in de industrie.

7. Glazen deuren

Landelijke stijl

Klassieke stijl

Moderne stijl

Winkelwagen 0