fbpx

NEW SIGNATURE MASSIEF PARKET MAAKT EEN STERKE INDRUK

Massief parket geeft uw woning een natuurlijke, warme en klassevolle uitstraling. Hout is namelijk een natuurproduct met een uniek levendig karakter. Maar er is meer: wie kiest voor een massieve parketvloer maakt een duurzame investering, die naast de waarde van uw woning verhogen ook uw leefcomfort verbetert.

100% duurzaam massief parket

Volgens de Europese norm moet parket 2,5 mm in dikte bedragen. New Signature biedt u enkel de beste kwaliteit: massief betekent ook écht massief hout. Ons segment massief parket omvat een veelzijdige keuze aan diktes van 9 mm tot 20 mm en breedtes van 70 mm tot 250 mm. Niet enkel de dikte van het hout is belangrijk, maar ook de keuze van houtsoort. Zo zijn hardere houtsoorten meer geschikt voor ruimtes die vaak gebruikt worden en zachtere houtsoorten voor de minder belopen ruimtes. Voor de afwerking van uw massief houten parketvloer kunt u bij New Signature kiezen tussen Franse EikAmerikaanse EikBamboeTauariWengé of Teak.

Voor een beter beeld van alle stijlen en karakteristieken komt u best onze massieve parketvloeren aan den lijve ondervinden in onze toonzaal

Winkelwagen 0