fbpx

Trappen

Houten trappen op maat

Je bent op zoek naar een nieuwe trap en liet je oog vallen op een houten model? Dan zit je  goed bij New Signature in Gent! Wij ontwerpen, maken en installeren al jarenlang de meest uiteenlopende houten trappen volledig op maat.

  • Landhuisstijl
  • Charmestijl
  • Lineair minimalisme

Eerder fan van een metalen trap? Wij maken ook metalen trappen op maat.

2. Metalen trappen op maat

Je zoekt een metalen trap voor in jouw woning of bedrijf? Dan zoek je een metalen trap die niet alleen een streling is voor het oog maar die ook nog eens veilig en comfortabel is. New Signature is de specialist als het gaat over het maken en plaatsen van metalen en houten trappen.

De metalen trap kent dezelfde ongeziene stevigheid als een houten trap en heeft bovendien even weinig last van slijtage. Vergeet niet dat een trap dagelijks gebruikt wordt door meerdere personen. Dus het slijtage en onderhoud vormen een belangrijke factor bij het aankopen van een trap. Met een metalen trap hoef je jou alvast geen zorgen te maken.

De metalen trappen van New Signature zijn slijtvast, vragen weinig onderhoud en maken bijna geen geluid bij het bestijgen of afdalen van de trap. Je kan trouwens metalen trappen combineren met hout. Een prachtige combinatie van twee materialen.

3. Trap renovatie

New Signature is al jaar en dag specialist in het maken en renoveren van trappen. Om jouw trap een nieuw leven in te blazen hoef je niet meteen een volledig nieuwe trap te plaatsen. Een renovatie van de trap is dikwijls eenvoudiger. Sommige oude trappen kunnen we volledig uitbekleden met massieve houten panelen.

Bij New Signature bekleden we de oude trappen met massieve houten materialen. De meest voorkomende keuze is een eiken trap, er zijn echter nog tal van andere opties om je trap te renoveren zoals notelaar of bamboe. De traprenovatie is mogelijk in Z- of L-profielen of gewone neusprofielen. Wij helpen je bij het maken van jouw keuze voor het renoveren van je trap.

4. Balustrade trap

Een balustrade in hout of ander materiaal zal meestal geplaatst worden als veiligheidsaspect. Dat wil echter niet zeggen dat deze balustrade er niet mooi uit mag zien. Met een balustrade in hout heb  je heel wat keuze aan houtsoorten.

Winkelwagen 0