fbpx

Nathalie V.

De nieuwe trap kraakte enorm op de tiende trede. Toen we dit doorgegeven hebben is men dit binnen de week komen herstellen. Ook werden we telefonisch op de hoogte gebracht. De trap is perfect hersteld !Topservice

Kenzo Dailly

Vlotte en goede samenwerking met deze firma. We hadden een probleem met de trap, maar dit werd op een professionele manier opgevolgd en opgelost. Bij onze afspraak werd aandachtig geluisterd naar onze behoeften en konden we hierdoor een vlotte beslissing nemen. Echt een aanrader!

Stijn De Mil

Een vlotte samenwerking met het New-Signature team en een mooi resultaat. Van het voorontwerp tot de oplevering, luistert het team naar de noodzaken van de klant. Komen met goede oplossingen/voorstellen om tot een mooi eindresultaat te komen.

Maud De Buck

Mooie trap. Alles is vlot en correct verlopen.

Sarah Vanhullebus

Parket werd zeer mooi geplaatst. Het team zorgde ook voor een vlotte communicatie.

Dirk De Cloedt

Heel mooie trap in nieuwbouwproject Lievegardens. De naverkoopdienst doet uitstekend haar werk! Aan te raden!

Stefanie Schaubroeck

Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Beste firma van al ons verbouwingswerken. Ze komen hun afspraken na en top installateurs.

Dieter V.

“De gelakte deuren zijn erg mooi afgewerkt, een mooi egale glans. Ook over de parket en de trap zijn we zeer tevreden, die stralen beide klasse uit.”

Nic D.

“Toen ik thuis kwam stond er een prachtige trap op mij te wachten! Alles is vlot verlopen. Het waren vriendelijke & beleefde plaatsers. Zeer tevreden”

Christophe

“Bedankt voor het mooie werk. Een erg mooie oplevering.”

Cyril G.

“Je suis très satisfait de la pose d’escalier, le personnel était professionnel, le travail propre et bien terminé à l’heure!”

Ronny V.D.W.

“Als ze allemaal zo moesten werken dan moesten er nooit herstellingen gebeuren. Ik dank jullie voor het opvolgen van de werken en de goede service na het plaatsen, Bedankt.”

Sonnel H.

“De plaatsing van de metalen leuning en de levering van de plinten was dik in orde!”

Verhoye

“Volledig tot tevredenheid uitgevoerd. P.S. een dikke pluim voor de 2 vakmensen”

Jean-Claude V.M.

“Tevreden bij uitvoering, goeie gasten!”

Sofie D.

“Trap is zeer mooi uitgevoerd , ook kleur is geslaagd !”

Bert V.H.

“Bedankt voor de vlotte samenwerking en de service achteraf. We zullen New-Signature zeker in het achterhoofd houden wanneer we op zoek gaan naar binnendeuren.”

Veerle M.

“Ben enorm tevreden van jullie trappen en hebben er binnenkort weer nodig .”

Jan V.V.

“Alvast bedankt voor de snelle service !”

Jarrith A.

“Dankuwel voor de informatie! Ik heb een tevreden klant gehoord.”

Patrick V.C.

“Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werken!”

Tom D.M.

“Wij zijn zeer blij met het eindresultaat.”

Luca B.

“Bedankt voor uw werk.”

Dirk & Hilde VHV

“Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking met jullie diverse diensten en de geleverde deuren, waarvoor dank.”

Youri & Els

“Plaatsing van de trap gisteren is vlot verlopen, het resultaat mag er zijn! Gebogen leuning (we dachten dat hij recht ging zijn) komt goed uit rekening houdende met de structuur van het nachtgedeelte, knap gevonden. “

Tim L.

“Bedankt voor de offertes voor deze trappen. We waren gisteren aangenaam verrast door de deskundigheid van uw uitleg en de kwaliteit van de materialen. “

Dirk L.

“Wij danken jullie voor de goede en vooral stipte service die we tot heden mochten ervaren met jullie bedrijf – zeker een beste reclame voor jullie bedrijf !!”

Bert W.

“Eerst en vooral bedankt voor de uitstekende service! “

Nathalie

“Eerst en vooral bedankt voor de uitstekende service! “

Tim Lannoo

“Eerst en vooral bedankt voor de uitstekende service! “

Vanhaesebroek – Ceunink

“Wij kiezen voor jullie bedrijf voor de plaatsing van onze trap. Reden: beste service, opvolging en klantencontact :-)”

Tom Lootens

“De trap is heel mooi! Deuren ook. Balustrade is ook goed gedaan! Bedankt!”

J.M. Kuznitski

“Er werd zeer mooi werk geleverd bij ons. Een grote proficiat aan jullie ploeg! Bedankt voor de goede service.”

Bart en Tine B.

“Bedankt voor de voortreffelijke service en plaatsing!”

Pieter en Katrien

“Bedankt! Het parket en de trap komen super tot hun recht!”

Caroline

“Beste, Het parket ziet er echt prachtig uit! Hartelijk bedankt!”

Ellen Vandevelde

“Wij zijn zeer tevreden over het plaatsingswerk. Deuren zijn zeer professioneel en zonder enige schade te maken mooi geplaatst, rekening houdende met alle factoren van de vloer, enz… Ik ben ook blij met deze keuze die Katleen mij aanraadde. De plaatser levert precisie werk en is heel proper! Dit is wat wij verwachten van een

Marcel Mees

“Bedankt voor jullie werk. Ik was ook zeer tevreden van die tweede ploeg. Knap werk!”

Beeuwsaert Construct Wim Spiesschaert

“We hebben enige tijd geleden samengewerkt voor een project én wij waren absoluut tevreden over de geproduceerde en geleverde werken.”

Veerle Vermaut Projectleider

“Bedankt voor de goede samenwerking!”

Marijke Van Der Haeghen

“Met deze wil ik jullie heel erg bedanken voor de goede service die jullie boden. De mensen die gekomen zijn waren heel klantvriendelijk en professioneel. Het was me een waar genoegen om met jullie te werken ! Bedankt !”

Laurens Hanssens

“De gelakte deuren zijn erg mooi afgewerkt, een mooi egale glans. Ook over de parket en de trap zijn we zeer tevreden, die stralen beide klasse uit.”

Lander Devresse

“Ik heb door New Signature 2 trappen laten ontwerpen en plaatsen. De trappen zijn zeer mooi qua ontwerp en materiaal. De plaatsing ervan verliep probleemloos en volgens afspraak, en dit voor een uitstekende prijs-kwaliteit.”

Marijke Van Der Haeghen

“Groot is mijn bewondering voor de flexibiliteit die New Signature toonde bij de plaatsing van mijn prachtig Bamboo-parket.Na een medische ingreep vroeg ik uitstel van plaatsing en New Signature paste zich volledig aan. Drie maand later werd mijn parket op een zeer professionele manier geplaatst. Ik was dan ook uiterst tevreden over het resultaat en

Ellen V.D. Velde

“New Signature heeft bij ons een mooie eiken trap met wand en bijpassende vestiairedeuren geplaatst. Verder hebben we door hen witte binnendeuren in MDF met verticaal raster en zwarte deurklinken laten plaatsen, naast een pareltje van een dubbele deur met glasramen in matzwart gelakt hout. De trap werd stipt op tijd geleverd en correct geplaatst,

Roy

“Wij zijn zeer tevreden van de geleverde diensten door New Signature! Vriendelijke mensen met verstand van vakmanschap en een gedetailleerd inzicht. Onze trap is zonder twijfel een eye-catcher in ons interieur.”

Sarah Mili

“Wij zijn heel tevreden over onze eiken trap! Wij kregen goed advies en duidelijke afspraken en opvolging.”

Filip Peccue

“Vanaf de verkoop tot de plaatsing werden wij goed begeleid en geïnformeerd. De bestelbonnen werden secuur opgemaakt en verschillende opties werden telkens voorgelegd. We hebben verscheidene installateurs over de vloer gehad (voor trap en deuren), die zorgvuldig en vlot te werk gingen, met een mooi eindresultaat tot gevolg. Indien wij een bemerking hadden, werd er

Michael Hannard

“Nous sommes très content de vos escaliers. Merci!”

D.V. Simon

“Ik heb vandaag de eerste 2 trappen geplaatst die ik bij jullie laten maken heb. Ik ben tevreden over het resultaat en de gemaakte afspraken. De trappen stonden zoals afgesproken klaar en men heeft mij geholpen om de trappen te laden. De kwaliteit en afwerking die New Signature levert is mooi! De maten waren correct

Frederick D.K.

“Nu de werken zijn uitgevoerd, kunnen we niet anders dan tevreden zijn van het resultaat. We krijgen ook zeer positieve reacties van allen die ons huis voor het eerst bezichtigen.”

Bruno Maerevoet

“Alvast onze dank voor het mooie geleverde werk!”

Jeroen Dewulf

“Hartelijk dank voor deze mail en ik kan bij deze bevestigen dat ik heel tevreden ben over de samenwerking en het resultaat. Ik apprecieer dat er steeds een goede communicatie was en men steeds op de afgesproken data de werken (opmeting, plaatsing) heeft uitgevoerd.”

Evelien Verhulst – Batoka

“Hartelijk bedankt! We zijn alvast heel tevreden over het resultaat in de Goudensterstraat.”

Bert Van Den Broek

“We zijn inderdaad zeer tevreden met onze stevige en mooie trap. Bedankt voor de goede service!”

Marleen en Eddy Vanstechelman

“Als het goed is mag het gezegd worden. De persoon die bij ons langs kwam voor de uitvoering, was top qua werk en afwerking! Bedankt.”

Miel Van Der Sande

“Ik ben zeer tevreden over zowel het advies/verkoop in de winkel, de scherpe prijzen, de dienst na verkoop, de snelle opvolging, als de zorgvuldige plaatsing… Ik ben eigenlijk zeer tevreden over alle aspecten van jullie dienstverlening. Zeer blij dat ik bij jullie ben langs geweest! “

Brenda

“Bij deze wil ik laten weten dat mijn vrienden heel tevreden zijn over hun trap. Niet alleen werd de trap vroeger geplaatst dan voorzien maar hebben jullie alles verzorgd achtergelaten. Hartelijk bedankt hiervoor !”

Hannes Holst

Bedankt aan het team van New Signature voor het mooie werk! “

Georges GH DVDFILM

Bedankt voor de goede service. Wij werden van alle werken steeds uitstekend op de hoogte gebracht. Er werd rekening gehouden met onze drukke agenda en de persoon die langs kwam om de werken op te meten was zeer vriendelijk.”

Winkelwagen 0