fbpx

Ellen V.D. Velde

“New Signature heeft bij ons een mooie eiken trap met wand en bijpassende vestiairedeuren geplaatst. Verder hebben we door hen witte binnendeuren in MDF met verticaal raster en zwarte deurklinken laten plaatsen, naast een pareltje van een dubbele deur met glasramen in matzwart gelakt hout. De trap werd stipt op tijd geleverd en correct geplaatst, en ook de binnendeuren werden stipt geleverd (binnen 8 weken) en keurig geplaatst. De wand was precisiewerk, maar een technisch erg sterke vakman van New Signature heeft hem tot in de details perfect afgewerkt! De dubbele deur met glas liet even op zich wachten doordat ze verkeerd werd gelakt. Gelukkig werd dit bij New Signature op tijd opgemerkt. In plaats van ons de verkeerde deur te leveren, hebben ze het euvel eerst verholpen. We zijn dan ook over de hele lijn bijzonder tevreden, ook over de klantenservice en de telefonische contacten. Puur vakwerk!”

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze website te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelwagen 0