fbpx

Concepten

Dankzij het ruime aanbod bij New Signature vind je altijd een deur of trap die bij je past. Zo kunnen we trappen en deuren maken volledig op jouw maat. Om jou al wat op weg te helpen en te inspireren werkten we verschillende concepten uit…

Landhuis

Het concept “Landhuis” past perfect bij jou als je op zoek bent naar een rustieke, gezellige warme trap die door ons gemaakt wordt met de kwaliteit van eik.

Om jouw trap af te werken maken we gebogen leuningen in massief hout, gedraaide balustrades in hout of in smeedijzer die prachtig samengaan met de sfeer die je zoekt.

In hetzelfde concept maken we massief eiken deuren zoals onze modellen “Venesia“, “Marrakech“, “Vienna” of zelfs “Roma“. Deze zorgen voor een stijlvolle upgrade van jouw huis. De deuren kunnen naar jouw keuze afwerken met dakkapellen of beglaasde medaillons.

Tot slot, brengen wand & lambriseringen een laatste touch van warmte aan in jouw thuis. Dit onder meer door wand & lambriseringen te kiezen in hetzelfde massieve eiken hout zoals jouw trap.

Lineair minimalisme

Het concept “Lineair minimalisme” voldoet aan de verwachtingen van mensen die op zoek zijn naar minimalisme en lineariteit, rechte lijnen in hun woning. Met een minimum aan materialen zorgen we voor een modern tintje in jouw huis met een vleugje klasse, en dit natuurlijk zonder te overdrijven.

Dit concept omvat ook trappen met een centrale trapboom of trappen tussen twee muren. Dit brengt moderniteit en een zekere strengheid in de woning.

In deze stijl adviseren we deuren verguld in eik, kersenhout, beuk of zelfs wengé die een zekere artistieke soberheid meebrengt in jouw interieur.

In tegenstelling tot eerdere voorgestelde concepten waar hout sterk aanwezig is, zullen rechte leuningen in inox een strikte voorkeur zijn. Ook smeedijzeren leuningen worden vaak gekozen omdat deze plat en vrij neutraal zijn.

Charme

Het concept “Charme” is voor diegene die op zoek is naar een geoliede trap met geschilderde leuningen in lichte kleuren zoals gebroken wit of grijs met verfijnd afgewerkt schrijnwerk zoals in oude Engelse gebouwen.

In dit concept kan je trap naar jouw wens worden gemaakt met leuningen die in de kleuren van jouw trap of in een soortgelijke toon (grijs, gebroken wit) gemaakt worden. Balustrades kunnen al dan niet worden geplaatst op de staanders van de trap.

Onze MDF deuren in Cottage stijl, geschilderd in dezelfde kleuren als jouw trap zijn een combinatie van smaak met een trap in “charme” stijl. De deuren met glazen vierkanten zijn het beste om in de “charme” stijl te blijven.

Ons hout blijft duidelijk in de Britse stijl, vooral met de houten wanden & lambriseringen.

Baseline

Het concept “Baseline” komt overeen met de wensen van onze klanten die hun huis willen inrichten met een moderne toets voor een interessant budget zonder vakmanschap en kwaliteit over te slaan. Je hebt ook de mogelijkheid om een inox trapleuning te combineren met de warmte van hout in enkele standaard modellen. Deze zijn toegankelijk voor alle budgetten.

Onze schilderdeuren komen overeen met het interieur dat je wilt schilderen zonder dat het duur wordt.

Winkelwagen 0