fbpx

Houten vloeren of parketvloer

Het plaatsen van een parketvloer of laminaat in jouw woning is de geschikte manier om een warm en gezellig interieur te creëren. Door de jaren heen is het assortiment aan houten vloeren alleen maar uitgebreid, waardoor de keuzemogelijkheden nu bijna eindeloos zijn. New Signature is een ervaren vakman en plaatser van massief-, kurk-, meerlagen en fineerparket. Ook voor een laminaat- of vinylvloer kan je bij ons terecht.

Kurk parket

Een prachtig parket van hoogwaardige kurk, perfect voor een warme en natuurlijke uitstraling in uw huis. 

Massief parket

Een massief parket geeft een unieke en authentieke sfeer in uw huis met zijn natuurlijke kenmerken en duurzaamheid.

Fineer parket

Een fineerparket vormt als het ware de gulden middenweg tussen een laminaatvloer en een meerlagen parket.

Meerlagenparket

Op zoek naar een combinatie van stijl en duurzaamheid? Kies voor een meerlagen parket met een kern van spaanplaat en een bovenlaag van echt hout.

Vinyl parket

Een vinyl parket biedt een realistische houten uitstraling met de duurzaamheid en gemak van onderhoud van vinyl vloerbedekking.

Laminaat parket

Een laminaat parket is een betaalbare optie die een realistische houten uitstraling biedt en gemakkelijk te onderhouden is. Neem een kijkje in ons aanbod!

INTERESSE IN EEN PARKETVLOER?

Bij ons kan je terecht voor jouw nieuwe parketvloer, laminaat, vinyl en bijhorende plinten. Heb je vragen omtrent onze houten vloeren? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een plaatsbezoek en vrijblijvende offerte. Wij staan met alle plezier klaar voor het bespreken van jouw project.

Winkelwagen 0