fbpx

Laminaat, de slimme keuze voor een stijlvolle vloer

Laminaat is een imitatie houten vloerbekleding met een toplaag in kunststof. Deze harde kunststoflaag vormt de slijtlaag van de laminaatvloer waaronder een imitatie houten of stenen decor gemonteerd wordt. Dit wordt verder bevestigd op een drager uit HDF. 

Door middel van het eenvoudige clicksysteem gebeurt de montage snel en duurzaam. De toepassing van laminaat kan voor huishoudelijke, commerciële en vochtige ruimtes.

De perfecte balans tussen stijl en budget

Door de jaren heen is het assortiment aan decors alleen maar uitgebreid waardoor een laminaatvloer zowel de impressie kan geven van een eeuwenoude massieve parketvloer als een moderne tegel.

Laminaat is van uiterlijk en eigenschappen te vergelijken met dat van parket.

New Signature, uw specialist

Er zijn verschillende types laminaat verkrijgbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten. 

Sommige laminaatsoorten zijn bijvoorbeeld specifiek ontworpen voor gebruik in drukke commerciële ruimtes, terwijl andere meer geschikt zijn voor residentiële toepassingen. Het verschil in kwaliteit kan variëren van de dikte van de kernlaag, de structuur van het oppervlak, de gebruikte materialen en de afdrukkwaliteit van de houttekeningen. 

U bent benieuwd wat de expertise van onze medewerkers voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op met New Signature.

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze website te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelwagen 0