fbpx

Kurkparket: Een natuurlijke schoonheid voor uw vloer

Kurk parketvloeren zijn een unieke en duurzame vloeroptie die steeds populairder wordt. Kurk is licht van gewicht, zacht en warm aanvoelend. Dit zorgt voor een natuurlijke look die perfect past bij veel interieurontwerpen. Ze kunnen zowel worden gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout, leer of jute voor een rustieke en warme uitstraling, als met strakke en moderne elementen voor een meer minimalistisch ontwerp. Een vloer in kurk is een investering waar u nog jaren lang genot van zult hebben.

De voordelen van kurk

  1. Duurzaam: dankzij de elasticiteit en de samendrukbaarheid van een kurken vloer is deze bijzonder duurzaam.
  2. Comfortabel: geniet van een hoog niveau van comfort dankzij het zachte, warme oppervlak.
  3. Isolatie: kurk is een goede isolator en behoudt een aangename temperatuur.
  4. Variatie: kurk parketvloeren zijn beschikbaar in verschillende kleuren, texturen en patronen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te integreren in elk interieurontwerp. 
  5. Akoestiek: kurk heeft van nature uit een akoestische isolatie. Het geluid wordt maar liefst met de helft gereduceerd. 
  6. Absorptie: kurk werkt zeer absorberend, dit geeft een aangenaam en tegelijkertijd stevig gevoel bij het neerkomen van uw voeten. De veerkrachtigheid van kurk verlicht de spanning in uw voeten, gewrichten, benen en rug.

Voor een beter beeld van alle stijlen en karakteristieken komt u best onze kurken parketvloeren aan den lijve ondervinden in onze toonzaal.

Winkelwagen 0