fbpx

DE PERFECTE COMBINATIE VAN STIJL EN DUURZAAMHEID

Meerlagenparket is de ultieme keuze voor degenen die op zoek zijn naar een elegante en duurzame vloerafwerking. Deze houten vloerbedekking bestaat uit een onderlaag van multiplex en een bovenlaag van massief hout. Hierdoor is het beter bestand tegen vervorming door luchtvochtigheid en temperatuurverschillen. Bovendien is het uitermate geschikt voor vloerverwarming, waardoor u kunt genieten van een warme en comfortabele woning. 

Meerlagenparket is een sterke keuze ​

Meerlagenparket is niet alleen stijlvol en functioneel, het is ook een duurzame investering. Wanneer de toplaag verouderd is of u toe bent aan vernieuwing, kunt u de (massieve) planken van de bovenlaag schuren en voorzien van een nieuwe afwerking. Hierdoor kan een uw vloer in zijn levensduur meerdere keren worden opgeschuurd, waardoor het zich aanpast aan uw veranderende stijlvoorkeur.  

Hout is ons vak, perfect is onze passie

Een samengesteld parket, ook wel bekend als meerlaags parket, lamelparket of meerlagenparket, is een houten vloer die is opgebouwd uit meerdere lagen.

De bovenste laag van dit type vloerbedekking is gemaakt van massief hout en is slijtvast. Deze toplaag wordt gelijmd op een drager van meerlagig multiplex of vurenhout. Deze meerdere onderlagen geven de nodige stabiliteit aan het parket, waardoor het uiterst geschikt is voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

De planken van een samengesteld parket zijn voorzien van een tand- en groefsysteem aan twee of vier zijden, wat zorgt voor een naadloze verbinding tussen de planken. Dit geeft het parket een prachtige uitstraling en een strakke afwerking, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elk interieur.

New signature, uw specialist

Bij New Signature bent u aan het juiste adres voor het beste gamma aan houten vloeren en de ruimste collectie meerlagenparket.

Onze toonzaal biedt u de kans om onze collectie te bekijken en u te laten inspireren. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning.

Winkelwagen 0