fbpx

Massieve houten deuren als kers op de taart

Wat uw geprefereerde interieurstijl ook moge zijn, een houten deur heeft overal zijn plaats. Niet te verbazen, wanneer u bedenkt hoeveel mogelijkheden u ter beschikking heeft. Van massieve houten deuren tot fineer en MDF-deuren, met de vakkundige aanpak van New Signature is het resultaat steeds verbluffend.

Natuurlijk bepaalt u zelf het interieur van uw dromen en het beschikbare budget, wij zorgen voor de juiste houten deur, aansluitend bij uw wensen en verlangens.

Houten deuren binnen handbereik

De term houten deuren wordt vrijwel altijd gekoppeld aan een massief houten vorm. New Signature biedt echter heel wat meer mogelijkheden, dan de klassieke eiken of tulpenhouten deur. Naast deze klassiekers kan u bij ons immers ook terecht voor fineer– en MDF-deuren, maar ook schilder- en veiligheidsdeuren. Geolied, gelakt of overschilderbaar, met of zonder verhoogde brandwerende kwaliteiten, New Signature biedt u elke mogelijke oplossing. Hoe verschillend ook, allen hebben zij echter één ding gemeen, stuk voor stuk worden deze houten deuren op de meest kwalitatieve manier vervaardigd in onze vestiging te Meulebeke, met materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

New Signature: uw specialist

Breng gerust een bezoek aan één van onze toonzaal in Gent en ervaar aan den lijve wat klantenservice voor ons betekent. Samen met u zoeken we naar de juiste oplossing en de perfecte invulling van uw noden. Het resultaat is een interieur met de perfecte uitstraling en kwaliteiten die een oplossing bieden voor elk van uw professionele of particuliere verzuchtingen.

U bent benieuwd wat de expertise van onze medewerkers voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op met New Signature.

Winkelwagen 0