fbpx

Houten trappen

Houten trappen tillen elk interieur naar een hoger niveau

De traditionele houten trap, weggemoffeld in een hoekje van de inkom of woonkamer behoort al lang tot het verleden. De perfecte houten trappen verdienen immers een prominente plaats in het interieur en laten zich bovendien perfect combineren met eender welk interieurelement. Parket- of tegelvloeren, moderne of klassieke meubels, allen vinden ze in een houten trap de perfect partner. Bovendien zorgt de combinatie met een aansluitende stijl van houten deuren, voor een interieur dat menig bezoeker versteld zal doen staan.

Wie een bezoek brengt aan de New Signature toonzalen in Gent of Meulebeke ontdekt een brede waaier aan houten trappen met 1 of 2 trapbomen. Maar ook mensen die op zoek zijn naar boomloze trappen of spiltrappen verbazen we met de ruimtebesparende, zwevende of zelfdragende houten trappen, die zich probleemloos laten integreren in het interieur van uw dromen.

U bent benieuwd hoe ons vakmanschap uw professionele of particuliere interieur naar een nog hoger niveau kan helpen tillen? Neem dan snel contact op met New-Signature.

Meer dan een verzameling van treden met één of twee balustrades

Een vaak onderschat onderdeel bij het bepalen van het perfecte interieur, is de keuze van de juiste trap. In het verleden was dit immers niet meer dan een functioneel element, bedoeld om 2 of meer verdiepingen met elkaar te verbinden. Vandaag de dag bieden verschillende types van houten trappen een ideale mogelijkheid om functionaliteit én schoonheid op een schitterende manier te integreren.

In tegenstelling tot materialen zoals marmer en PVC, laten houten trappen zich probleemloos integreren in eender welke interieurstijl. Zowel de cottage stijl, als de charmante, klassieke en zelfs moderne stijl, stuk voor stuk winnen ze immers aan warmte, klasse en uitstraling door de integratie van de juiste houten trap.

U bent benieuwd hoe ons vakmanschap uw professionele of particuliere interieur naar een nog hoger niveau kan helpen tillen? Neem dan snel contact op met New-Signature.

Winkelwagen 0