fbpx

Landelijke binnendeuren op maat

Onze landelijke binnendeuren zijn vervaardigd uit 100% massief eik. Wij maken uw binnendeur op maat, helemaal naar uw wensen. Met of zonder glas, enkel of dubbel, details in cottage stijl of deuren met een gebogen contour: het is allemaal mogelijk!

Wij vervaardigen uw ontwerp gedeeltelijk of volledig met de hand. Hierdoor passen onze houten deuren perfect in uw landelijke interieur. Onze specialisten nemen ook de plaatsing voor hun rekening. Dit is immers een belangrijke stap en daarom voeren we die graag zelf uit. Zo kunt u genieten van een onberispelijke en accurate afwerking. 

Bekijk hieronder enkele van de landelijke binnendeuren die we reeds hebben gerealiseerd voor andere klanten.

 

Dubbele binnendeuren

Houten dubbele binnendeuren geven uw interieur een extra uitstraling. Onze specialisten maken ze volledig op maat uit massief eik. Wilt u ruimte besparen? Ga dan voor een dubbele schuifdeur. Dit zorgt voor een open en strakke uitstraling.

 

Landelijke binnendeuren met glas

Binnendeuren met glas creëren meer licht in uw woning. Ze staan perfect in een landelijke inrichting. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van zowel enkele als dubbele binnendeuren met glas.

Winkelwagen 0