fbpx

Een trap van metaal...

U zoekt een metalen trap voor in uw woning of bedrijf? Dan zoekt u een metalen trap die niet alleen een streling is voor het oog maar ook nog eens veilig en comfortabel. New Signature is de specialist als het gaat over het maken en plaatsen van metalen en houten trappen.

DUURZAAMHEID

Meer en meer trappen worden vervaardigd uit metaal. Een metalen trap hoeft bovendien niet duurder te zijn dan een houten trap.

Waarom kiezen voor een metalen trap?

De metalen trap kent dezelfde ongeziene stevigheid als een houten trap en heeft bovendien even weinig last van slijtage. Vergeet niet dat een trap dagelijks gebruikt wordt door meerdere personen. Dus het slijtage en onderhoud vormen een belangrijke factor bij het aankopen van een trap. Met een metalen trap hoeft u zich alvast weinig zorgen te maken.

De metalen trappen van New Signature zijn slijtvast, vragen weinig onderhoud en maken bijna geen geluid bij het bestijgen of afdalen van de trap. U kan trouwens metalen trappen combineren met hout. Een prachtige combinatie van twee materialen.

PAST EEN METALEN TRAP IN MIJN INTERIEUR?

Uw vorige trap was in hout en u denkt dat een metalen trap niet past in uw interieur? Geen zorgen. Een metalen trap past binnen elk type interieur. Het is een tijdloos materiaal. Een combinatie van metaal en hout kan bovendien een tussenweg zijn. Wij komen graag tot bij u langs voor het bepalen van de stijl.

Wenst u meer te weten over ons assortiment aan metalen of houten trappen? Of had u graag de mogelijkheden geweten voor een metalen of houten trap van New Signature? Vraag hier een gratis offerte.

  • img2028.jpg
  • stairs-home-loft-lifestyle.jpg
  • Metalen trap met eiken treden
  • Metalen trap met eiken treden

Winkelwagen 0