fbpx

Parket onderhoud

New-signature gaat verder dan het plaatsen van parket. Tijdens de productie schenken onze vakmensen namelijk extra aandacht aan de afwerking & kwaliteit van onze producten. Dit resulteert in parket die 100% duurzaam is, maar ook weinig onderhoud vraagt.

Langere levensduur met zorgvuldig onderhoud van parket

Hout vereist niet meer onderhoud dan andere vloerbedekkingen. Maar om slijtage en vervuiling tegen te gaan kiest u best voor de juiste behandeling. Bij een optimaal onderhoud wordt namelijk rekening gehouden met het type parket (massiefmeerlagenparketfineerparketlaminaatvinylparket), de houtsoort en de afwerking (vernis, olie, boenwas).

Voor het regelmatig onderhoud van uw parket volstaat het om met een geschikt onderhoudsproduct de vloer te reinigen. Afhankelijk van de afwerking van uw parket kiest u voor een product die de beschermlaag van uw parketvloer niet beschadigd en op de juiste manier voed.

Oud parket opfrissen?

ndien u uw oud parket een nieuwe glansbeurt wil geven; dient u eerst de oudere beschermlagen te verwijderen met een speciale ontvetter, alvorens u een nieuwe laag aanbrengt.

Hout is ons vak

Download hier de brochure die u vertelt hoe u uw parket onderhoud en levendig houdt.

Winkelwagen 0