fbpx

Vocht in uw parketvloer? Zo hou je deze ongewenste gast buiten!

New Signature is een bedrijf met een jarenlange traditie in het fabriceren en plaatsen van parket. Dankzij zijn warme en natuurlijke uitstraling is deze vloerbekleding nog steeds een bestseller. Van massief houten parket (ook meerlagenparket met HDF onderlaag) met de verschillende afwerkingen en legmethodes tot de moderne laminaatvloeren. En hoewel er ontelbare mogelijkheden zijn binnen het gamma parketvloeren, een ding is zeker, het plaatsen wordt het best toevertrouwd aan een vakman of een ervaren doe-het-zelver.

  • 1182585solidfloororiginalstockholmfsc1.jpg
  • laminaat.jpg
  • fineerparket.jpg

Advies bij plaatsen parket

Daar waar moderne parketsoorten zoals laminaat relatief eenvoudig zijn om te plaatsen, vraagt massief houten parket plaatsen vakmanschap. Een van de grootste gevaren bij het plaatsen van parket is loskomen of kromtrekken door een vochtige ondergrond of chape.

Wanneer is uw chape droog?

Geduld is een schone deugd. De chape moet voldoende droog zijn, en dat kan al snel oplopen naar enkele weken, alvorens er gedacht wordt aan het leggen van parket. De chape mag nog maximaal een vochtgehalte van 2% bevatten, en in combinatie met vloerverwarming gelden er nog extra voorzorgsmaatregelen. De enige manier om overtuigd te zijn van een duurzaam resultaat is de chape testen met een vochtigheidsmeter

Iedereen die bij New Signature parket koopt kan op beide oren slapen, dankzij onze extra service voeren wij een vochtigheidsmeting uit van uw chape, ook voor de doe-het-zelvers. Ook belangrijk: bekijk al onze acties en nieuwtjes op de website of volg ons op Facebook. Ontdek snel uw voordeel in een van onze toonzalen.

Hout is ons vak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Winkelwagen 0