fbpx

RUim online assortiment parket

U bent van plan om te verbouwen of uw vloer is dringend aan vernieuwing toe? Waarom niet kiezen voor een parketvloer? Er bestaan tal van kleuren, materialen, legpatronen en behandelingen in parket.

New-Signature is al jaren specialist in houten parketvloeren. In onze webshop vindt u dan ook een ruim assortiment parketvloeren in elke stijl en kleur. U kunt er stijlen, afwerking en prijzen perfect vergelijken en op die manier uw vloer doen aansluiten bij de stijl van uw woning tegen de prijs die u wenst.

Online parket kopen​

In onze webshop kunt u alle parket rustig en wanneer u het wil, bekijken en vergelijken. Zoek uit welke stijl u verkiest en vergelijk de prijzen. U kunt uw favorieten opslaan, om meer info vragen of meteen online bestellen. Snel, eenvoudig en u koopt wanneer u het wil.  

Bovendien leveren wij uw bestelling bij u thuis af of u kunt deze komen afhalen in onze winkel. Als laatste snelt het professionele team van New-Signature u te hulp voor het leggen van het parket bij u thuis. Zo hoeft u zich over niets zorgen te maken en enkel te genieten van uw prachtige, kwalitatieve, nieuwe parketvloer.

Ruime keuze parket​

Er bestaan veel parketsoorten. In de webshop van New-Signature vindt u zowel meerlagenparket als fineerparket. Uiteraard bieden wij u ook de onderhoudsproducten aan om uw parket in perfecte staat te houden. Zo kunt u bij de webshop van New-Signature terecht van A tot Z.  

Bovendien is het zeker de moeite waard onze webshop in het oog te houden want regelmatig bieden wij promoties aan op online verkoop

Bekijk ons ruime assortiment parket vandaag nog!

Winkelwagen 0