fbpx

Trap renoveren? Geef uw trap een tweede leven.

Bij New Signature weten we hoe we trappen moeten renoveren!

New Signature is al jaar en dag specialist in het maken en renoveren van trappen. Om uw trap een nieuw leven in te blazen hoeft u niet meteen een volledig nieuwe trap te plaatsen. Een renovatie van de trap is dikwijls eenvoudiger. Sommige oude trappen kunnen we volledig uitbekleden met massieve houten panelen.

Renovatie houten trap

Bij New Signature bekleden we de oude trappen met massieve houten materialen. De meest voorkomende keuze is in eik, er zijn echter nog tal van andere opties om uw trap te renoveren zoals notelaar of bamboe. De traprenovatie is mogelijk in Z- of L-profielen of gewone neusprofielen. Wij helpen u bij het maken van uw keuze voor het renoveren van uw trapVraag uw offerte voor het renoveren van uw trap.

Terug naar lijst

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze website te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelwagen 0