fbpx

Houten trap renoveren

Er zijn legio redenen om uw trap te vernieuwen of een tweede leven te geven. Als centraal stuk in uw woning, hoort bij een vernieuwing van het interieur, logischerwijs ook het renoveren of vernieuwen van de trap. Dat kan enerzijds door het kiezen voor een gloednieuw ontwerp, maar een andere optie is uw oude trap in zijn oude glorie herstellen. Los van uw persoonlijke voorkeur, als het aankomt op traprenovatie, beschikt u over heel wat mogelijkheden.

Trap opnieuw betreden

Een snelle manier om de trap nieuw leven in te blazen is om bovenop de bestaande treden, overzettreden of valse treden te plaatsen. Dankzij de beperkte dikte van deze overzettreden, is er bijna geen onderscheid te zien met de onderliggende massieve treden. Het resultaat is een trap renovatie die zo min mogelijk de bestaande constructie beïnvloedt en perfect past bij uw interieur.

Trap authenticiteit behouden

Er zijn verschillende manieren om het oppervlak van een trap te behandelen. Je kunt kiezen tussen afschuren of decaperen, zandstralen, of het gebruik van een chemisch middel om het oppervlak te reinigen of te verwijderen.

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige trap of deur die zorgeloos decennia mee zal gaan, dan is het wellicht een goed idee om te overwegen om te kiezen voor een product van New Signature. Of u nu op zoek bent naar een manier om uw bestaande trap te renoveren of een helemaal nieuw ontwerp in gedachten hebt, de producten van New Signature bieden de duurzaamheid en betrouwbaarheid die u zoekt. U kunt gerust zijn dat, welke keuze u ook maakt, u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe trap of deur.

Is uw trap aan vernieuwing toe? Overweegt u om uw trap te renoveren? Of hebt u een nieuw ontwerp in gedachten? Neem dan gerust contact op! 

Winkelwagen 0