fbpx

VOORDELEN PARKET

Bent u op zoek naar de ideale vloerbekleding maar heeft u nog moeilijkheden om te kiezen tussen alle mogelijkheden? Dan moet u zeker de voordelen van parket eens afwegen.

Geen enkele vloerbekleding heeft een zo warme uitstraling als parket. Parket is een sfeerbrengend element in jouw huis en geeft spontaan een verwelkomend gevoel. Bovendien is parket een natuurproduct. Dat betekent dat voor deze vloer enkel natuurlijke producten gebruikt zijn en er dus geen artificiële ingrediënten zijn toegevoegd. Zo draagt u met parket spontaan ook uw steentje bij voor het milieu.

Het milieu en u hebben echter ook voordeel aan de duurzaamheid en de lange levensduur van parket. De levensduur varieert wat afhankelijk van de houtsoort, maar u moet al zeker geen hout vasthouden om te weten dat je de volgende jaren er enkel van moet genieten. Als er dan toch na lange tijd iets zou misgaan, kunt u nog op beide oren slapen: parket is heel eenvoudig te renoveren en op te schuren.

Economisch gezien is parket ook een goede keuze. Hout wordt schaarser en dus duurder. De parketvloer in je huis wordt dus jaar na jaar meer waard. Als laatste helpt parket je energiefactuur naar beneden omdat parket zeer goed isoleert. Met parket zit u er dus warmpjes bij. 

New-Signature heeft een ruim aanbod aan parket; massief parketmeerlagen parketfineerparketlaminaat en vinylparket.

We gieten alle voordelen van parket nog eens in een lijstje:

  • Warme uitstraling
  • Natuurproduct
  • Duurzaamheid
  • Stijgende meerwaarde
  • Goede isolering

BEKIJK ONS AANBOD PARKET:

Winkelwagen 0