fbpx

ACCENTUEER UW STIJL MET EEN WAND OF LAMBRISERING

Wanden zijn een belangrijk onderdeel van elk huis of gebouw, omdat ze helpen om de structuur van het gebouw te ondersteunen en de binnenruimtes te scheiden. Er zijn verschillende manieren waarop wanden afgewerkt kunnen worden, zoals met verf, behang, tegels of lambrisering. 

Lambrisering is een populaire afwerking voor wanden die zowel praktisch als decoratief is. Het bestaat uit houten panelen die aan de wand bevestigd worden en kan geplaatst worden op bijna elk soort wand. Lambrisering kan gebruikt worden om de look van een ruimte te veranderen of om beschadigingen aan de wand te verbergen. Als u overweegt om lambrisering aan te brengen in uw huis of bedrijfsruimte, neem dan zeker een kijkje naar de verschillende stijlen en materialen die beschikbaar zijn om te zien wat het beste bij uw behoeften en smaak past.

Wanden & lambriseringen uit hout of plaatmateriaal.

Doorgaans zijn wanden en lambriseringen meestal opgebouwd uit hout of plaatmeriaal, maar indien u wenst kunt u deze voorzien van een kleur of afwerken naar smaak en voorkeur: vernissenboenen en lakken.

Wand in smeedijzer​

Niets zo opvallend en trendy als een wand in metaal. Daarnaast kan deze wand ook dienen als een scheidingswand om 2 ruimtes in te delen. Vaak werken we in dit geval met glasverdelingen waar een deur in wordt geïntegreerd.

Winkelwagen 0